Joost

01-03-2003

Foto

Echte foto volgt nog...

hoofdpagina

  campagne

  Joost
    ikke
      fysiek
      geestelijk
    werk
      Curriculum Vitae
    hobby’s
    woning

  fiets

  hardware

Veel mensen zijn toch een beetje exhibitionistisch ingesteld en iedereen is stiekem een voyeur. Waarom zou men anders zijn/haar hele hebben en houden op Internet etaleren en nog kijkers trekken ook. Ik houd het bescheiden, geen webcam of zwaar intieme geheimen. Wie desondanks nog interesse in wat ik te vertellen heb heeft kan hier zijn/haar ogen gratis te kost geven en mij beter leren kennen.

Ikke

Moeilijk, wie het weet mag het zeggen. Mits niet alleen maar negatieve reacties (snif) zal ik de opmerkingen van het hooggeëerd publiek toevoegen. Ik stel de reacties zeer op prijs: mijn eigen inbreng staat er inmiddels.

Fysiek

Slank, lang en blond. Jaloerse dikkerdjes zouden mij als dun omschrijven, zelf houdt ik het liever op pezig. Eigenlijk zou ik wat aan sport moeten doen, helaas/gelukkig hoeft dit niet voor mijn basisconditie. Ik stel dat nog even uit (zie mijn hobby’s).

Geestelijk

Intelligent, gevoel voor humor en een brede interesses. Na deze zelfverheerlijking ook nog wat zelfkastijding… tenslotte ben zelfs ik niet helemaal perfect: ik heb moeite met het inschatten van anderen, kan niet tegen schreeuwlelijkerds, heb soms moeite aan de slag te gaan en verlies soms wat snel mijn aandacht.

Vrienden maken is geen probleem, tot mijn grote vreugde heb ik inmiddels een hele lieve vriendin. Ik ben wat afwachtend en terughoudend zodra een contact wat diepergaand wordt. Ik zal niet snel bedreigend overkomen, oude vrouwtjes durven mij dan ook aan te spreken.

Werk

Mijn interesses en vaardigheden liggen in werk waarin ik anderen ondersteun en help. Tot nu toe is dit vooral op computergebied geweest, maar dit is zeker geen noodzaak. Waarschijnlijk ben ik op mijn best in het grensvlak tussen automatisering, vorming van beleid en ondersteuning. Kortom, een IT-generalist. Ik merk dat mijn interesses steeds meer richting beleidsondersteunende zaken gaan, en ben dan ook aan het rondkijken naar een opleiding hiervoor. In de praktijk heb ik al best wat geleerd, maar daar zullen gegarandeerd gaten in zitten, en het papiertje ontbreekt.

De ideale functie heb ik nog niet gevonden, suggesties zijn welkom. Mijn huidige werk bevalt me goed, maar het groeipotentieel is onduidelijk. In mijn C.V. staat meer informatie (natuurlijk ook ter download beschikbaar).

Hobby’s

Blaat Blaat hardware

Blaat fiets

Blaat

Woning

BlaBlaBla BlaBlaBla

BlaBlaBla BlaBlaBla

BlaBlaBla

hoofdpagina omhoog